Boom i salget af survival kits til offshore vindmøller
Adm. direktør hos West-Marine Carsten Larsen er stolt over at levere survival kits til offshore vindmøller, og han trækker gerne selv i arbejdstøjet i weekenden for at kunne levere rettidig til kunderne.

Boom i salget af survival kits til offshore vindmøller

West Marine har leveret survival kits fra offshore vind begyndte – og nu er salget gået op.
15. FEB 2023 12.47

Det går godt hos West-Marine A/S i Esbjerg, det går endda så godt, at der er planlagt ekstra arbejde den kommende weekend. Og det er også noget som adm. direktør Carsten Larsen selv tager del i.

- Vi tager alle en tørn nu her i weekenden med at pakke survival kits, for det er nødvendigt, og det gør jeg selvfølgelig også selv, forklarer direktøren og uddyber grundet til ekstra arbejdet:

- Vi har set et boom i salget af vores survival kits til offshore vindmøller de sidste år.

Hver offshore vindmølle har mindst et survival kit til overlevelse i nødstilfælde, og indholdet varierer alt efter, om det er et survival kit til Siemens Gamesa, Vestas eller GE.

Med den kommende store udbygning af havvind både i Danmark og på verdensplan, så er der mulighed for, at der bliver endnu flere dage med overarbejde for de 25 medarbejdere hos West-Marine i fremtiden.

- Vi ser gode muligheder for at lave flere i fremtiden. Vi har jo været med helt fra begyndelsen af offshore vind for 10-15 år siden. Grunden til, at vi kan gøre det her, er på grund af vores medarbejderes store fleksibilitet, siger Carsten Larsen.

Succesrig strategi – nye ansættelser på vej

West-Marines aktiviteter spænder nemlig vidt fra at lave survival kits til vindbranchen til at båd og skibsreparationer med fx installering af thruster og anden service. Men virksomheden sælger også andet udstyr til offshore industrien og det maritime område. Det er en bevidst strategi.

- Det er en del af vores flerbensstrategi, og den virker, slår Carsten Larsen fast.

Den virker endda så godt, at der er behov for at ansætte flere medarbejdere. Men lige nu er det ikke nemt – specielt ikke i Esbjerg.

- Vi søger to dygtige sælgere, der har teknisk forståelse, men rekrutteringsituationen lige nu er brændvarm – specielt her i Esbjerg. Det er svært at finde folk, fortæller Carsten Larsen.

West-Marine er også kendt for at have medarbejdere med lang anciennitet, medarbejderstaben tæller også tre fleksjobbere.

 

 

 

 


 

 


 

This article has been automatically translated from danish.
Hanstholm Havn
Sign up for the newsletter