DCC Energi finder ny direktør internt
Daniel Andersen bliver ny direktør i DCC Energi.
Foto: DCC Energi

DCC Energi finder ny direktør internt

Det hidtidige direktør Christian Heise overgår til en ny stilling som nordisk CEO for DCC Energy. Det skaber plads på direktørstolen i Danmark til Daniel Andersen.
3. APR 2024 13.48

Energiselskabet DCC Energi, der bl.a. driver Shell- tankstationerne i Danmark og desuden har en omfattende energiforretning til både erhverv, marine, landbrug, det offentlige og private kunder, får 1. maj ny direktør i form af Daniel Andersen.

Daniel Andersen er rekruttering internt i virksomheden, da han siden 2016 har bestredet en stilling som COO. Det oplyser DCC Energi i en meddelelse.

I DCC Energi skal Daniel Andersen sikre en fortsat udvikling af forretningen i takt med energiomstillingen i samfundet. Blandt andet ved at udvikle porteføljen med nye typer af energiprodukter og sikre et markant aftryk i markedet med nye lavemissionsløsninger.

- Min opgave bliver at videreudvikle forretningen i takt med energitransitionen samtidig med, at vi sikrer kontinuiteten for de kunder, der lige nu ikke har alternativer til de klassiske energiformer. Der er ingen tvivl om, at vi som en af de store energivirksomheder herhjemme aktivt kan og skal bidrage til Danmarks klimamålsætninger – både ved at reducere vores eget klimaaftryk og ved at hjælpe kunderne til at indfri deres klimaambitioner, siger Daniel Andersen.

Direktørstolen er blevet ledig, da DCC Energis direktør i gennem mange år Christian Heise tager i skridt op i DCC-koncernen og bliver nordisk CEO og en del af det globale ledelsesteam i DCC Energy. Daniel Andersen vil som direktør for DCC Energi referere direkte til Christians Heise. 

 

amp

This article has been automatically translated from danish.
Hanstholm Havn
Sign up for the newsletter