Integrity åbner kontor i Esbjerg, og ambitionerne er høje
Torben Lüthje Hansen er direktør med stillingsbetegnelsen general manager for Northern Europe hos Integrity. Som ægte esbjerg-mand kommer han med 18 års erfaring fra offshorebranchen foruden ved en BA i business development og en HD i ledelse.
Foto: Jesper Ernlund Lassen - Danish Offshore Industry - DOI.dk

Integrity åbner kontor i Esbjerg, og ambitionerne er høje

Servicevirksomheden med speciale i olie, gas og renewables er allerede til stede i den danske del af Nordsøen. Men nu rykker virksomheden ind i kontorer på havnen i Esbjerg, hvor der er plads til vokseværk.
26. JUN 2024 10.50

Han er Integritys første ansatte i Danmark, general manager for Northern Europe Torben Lüthje Hansen. Direktørstillingen betyder, at han kommer til at stå for markederne i Tyskland, Holland, Danmark og Norge.

- Vi laver serviceydelser til offshore indenfor olie, gas, vind foruden PtX og CCS, siger Torben Lüthje Hansen og tilføjer:

- Vi har speciale i multi-skilled high-end blue collar labor.

Og selvom virksomheden først er ved at åbne i Danmark, så er den allerede en del af Tyra II.

- Vi har 30 mand på Tyra, og de kommer formentlig til at arbejde der året ud, vurderer Torben Lüthje Hansen.

- Vi er ret gode til at lave work load scope indenfor stort set alt, som fx på Tyra med shut down og hook up af brønde, lyder det.

Men virksomheden har nu også en fod inde på det maritime marked.

- Det er mobilisering og inspektion af skibe, forklarer han.

Og det er ingen tilfældighed, at direktøren er blevet ansat til at åbne kontoret i Danmark, for Integrity tog sin start i 2016 i Aberdeen. Efter Brexit er det ikke den nemmeste øvelse at arbejde udenfor EU.

- Danmark er et brohovede til resten af Europa. Planen er, at vi skal have vores egne folk her på kontoret, otte til tolv projektledere og teknikere, fortæller Torben Lüthje Hansen.

To pionerer startede Integrity

Selvom Integrity tog sin start i 2016, blev virksomheden grundlagt af to erfarne herrer i offshorebranchen, Peter Fraser og Stuart Sinclair, med en investor i ryggen. Investoren blev købt ud i 2019, da corona bankede på døren, men det stoppede slet ikke væksten – tværtimod.

- Væksten er kun gået op, siden de købte investoren ud. Vi er i dag cirka 60 ansatte, som primært sidder i Aberdeen. Foruden det har vi cirka 100 mere, som er fast tilknyttet os. Vi sørger for, at de har arbejde, de køber ind på et job hos os. Og vi har fået et nyt hovedkontor i Energy Transition Zone (ETZ) i Aberdeen Havn, fortæller Torben Lüthje Hansen.

Det er da også en virksomhed med ambitioner, som Torben Lüthje Hansen leder fra Esbjerg. Og kontakten til ejerne i Skotland er tæt.

- Jeg har kontakt til ejerne hver dag, og de er meget engagerede og entreprenante. Jeg er meget imponeret over dem og deres kvalitetsstyring og arbejdsgange, fortæller Torben Lüthje Hansen og pointerer, at virksomheden har alle ISO-certificeringer.

En fremtid med vækst

De skotske ejere har lagt planer, og de peger på vækst.

- De er altid på udkig efter muligheder. Det kunne fx være opkøb af et mindre ingeniørfirma indenfor automatisering eller el-anlæg. Det kunne også være et samarbejde, siger Torben Lüthje Hansen og tilføjer:

- Der er sikker finansiering bag vores ambitioner. Sidste år havde vi en omsætning på 10 mio. britiske pund - der svarer til cirka 88 mio. kr. Og i år budgetterer vi med en omsætning på 16 mio. britiske pund, som er omkring 141 mio. kr.

This article has been automatically translated from danish.
Hanstholm Havn
Sign up for the newsletter