BeGreen ansætter direktør til at stå for nyoprettet tysk afdeling
Anders Dolmer (tv.) og Lars Josten.
Foto: BeGreen.

BeGreen ansætter direktør til at stå for nyoprettet tysk afdeling

BeGreen går ind på det tyske marked for vedvarende energi, og har Lars Josten, tidligere administrerende direktør for den tyske solenergiudvikler Pfalzsolar GmbH, som direktør for BeGreen i Tyskland.
20. NOV 2023 11.28

I januar 2023 overtog Equinor ejerskabet af BeGreen. På  opkøbstidspunktet havde BeGreen en projektpipeline i Danmark, Sverige og Polen. Den pipeline satser selskabet nu på skal brede sig ind i Tyskland. 

Således har BeGreen nu besluttet sig for at gå ind på det tyske energimarked. Det sker med ansættelsen af tidligere CEO for tyske Pfalzsolar GmbH, Lars Josten, som er tiltrådt hos BeGreen for at lede virksomhedens tyske forretning, oplyser virksomheden i en meddelelse.

- BeGreen er en unik virksomhed i vores branche, og det er afgørende for mig. Den imponerende historie, kultur, pragmatisme, dybe markedskendskab og beslutsomhed har virkelig imponeret mig. Integriteten og det langsigtede fokus i alle dele af virksomheden gjorde det til en enestående mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg er meget begejstret og stolt over at være med til at opbygge og udvikle den tyske del af BeGreen og fortsætte den holistiske og målrettede tilgang, som allerede adskiller BeGreen fra konkurrenterne i branchen, siger Lars Josten.

Direktøransættelse er "en sand gave"

Lars Josten har arbejdet i forskellige stillinger i solenergibranchen i Tyskland i de sidste 15 år og bringer omfattende og værdifuld ekspertise til BeGreen. Han er blandt andet blevet hædret som en af Energy Box' CEO's of the Year 2023. Netop ansættelsen af Josten ser BeGreens administrerende direktør, Anders Dolmer, som en vigtig del i af får BeGreen godt ind i Danmarks store nabo mod syd.

- At få Lars ind i vores virksomhed er en sand gave. Han har uovertrufne kvalifikationer inden for solenergiindustrien, og det er et privilegium for os at kunne trække på hans omfattende erfaring og viden. Vi bestræber os altid på at ansætte folk, der er de bedste og klogeste inden for deres felt, som deler BeGreen-ånden, og som passer ind i vores virksomheds DNA. Jeg er glad for at kunne sige, at vi fortsætter denne strategi i Tyskland. Lars passer perfekt til vores virksomhed og er et uvurderligt aktiv for os i dette nye kapitel af vores rejse, siger Anders Dolmer.

Lars Josten vil etablere den nye afdeling i Tyskland og vil starte med at oprette et kontor i Berlin. BeGreen håber at kunne åbne dørene til det nye kontor i løbet af de kommende måneder.

amp

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet