DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Solenergi
DK PtX
DK Innovation
DK CCS

Om DOI

DOI.dk er DK Mediers fællessite for offshore- og energimedierne DK Havenergi, DK Vindkraft og Danish Offshore Industry. DK Medier er et mediehus, der leverer nyheder og vigtig viden til beslutningstagere og influenter i den offentlige sektor, og til offshore aktører indenfor olie-, gas-, og vindenergi. Det sker fra seks digitale og trykte medier og til 50.000 daglige læsere af nyhedsbreve.

Danish Offshore Industry har været udgivet siden 1982 som årbog for offshore industrien med dertilhørende indeks og overblik over alle relevante aktører i branchen. Årbogen fortsætter, nu større end nogensinde med endnu flere artikler og aktører. Danish Offshore Industry Magazine bliver distribueret ved de største messer og udstillinger i udlandet, blandt andet i Aberdeen, Stavanger, Amsterdam og Houston, ligesom årbogen også bliver distribueret i hele Danmark.

DOI er nu også blevet et digitalt univers, hvor DK Medier har samlet alt det, industrien har brug for at vide på ét site. På DOI.dk kan du derfor følge vores specialisere nyhedssider DK Havenergi og DK Vindkraft for branchenyheder, læse portrætter og interviews fra Danish Offshore Industry Magazine samt finde alle relevante kontaktoplysninger på jeres næste partner i vores brancheførende Offshore Index.

Hvert år inviterer DK Medier til konference i Esbjerg, hvor vi sætter spot på de seneste tendenser og udfordringer i branchen med indlæg fra politikere, eksperter og branchen til en dag i hyggelige rammer med en unik mulighed for at netværke.

Udgiver:

DK Medier
Havnebryggen 5
DK-3740 Svaneke

Tlf (+45) 46 35 33 43

[email protected]

 

For at komme med i næste nummer af indexet, kan du registrere dig her.

Klik her for at registrere