Vestas håber på endnu større jobfest på Lindø-fabrik

KORT NYT23. FEB 2024 10.55

I november sidste år meldte Vestas både ud om fyringer på selskabets fabrik i Ringkøbing, men også at man regnede med at ansætte 300 nye medarbejdere fordelt på koncernens fabrikker i Lem, på Lindø og i Nakskov. På fabrikken på Lindø lød forventningen på 150 nye medarbejdere, hvilket vil betyde, at der samlet set vil være 550 på fabrikken. Det ser dog ud til at blive væsentligt flere, skriver Fyens Stiftstidende.

- Hastigheden i den grønne omstilling og udviklingen i efterspørgslen på vindmøller kræver, at vi hele tiden tilpasser vores fabrikker. For at imødekomme efterspørgslen på havvind i markederne omkring Danmark, vil vi derfor øge vores samlede aktivitets- og medarbejderniveau i vores produktion, siger Poul Clausen, fabrikschef for Vestas på Odense Havn.

Fabrikschefen fortæller, at rekrutteringen af de 150 medarbejdere allerede er i gang og at "fabrikken håber at kunne ansætte betydeligt flere medarbejdere inden årets udgang, end der allerede er meldt ud". Han vil dog ikke sætte et nærmere antal på. Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er der dog tale om flere hundrede nye medarbejdere på den fynske fabrik. Heller ikke disse oplysninger ønsker Vestas hverken at be- eller afkræfte.

 

amp

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet