OK finder ny markedsdirektør for energiområdet hos Norlys
Christian Ruhe bliver ny markedsdirektør i OK.
Foto: OK

OK finder ny markedsdirektør for energiområdet hos Norlys

Som et led i et øget fokus på området for el og energioptimering har energiselskabet OK hentet Christian Ruhe ind som ny markedsdirektør for energi-området.
22. FEB 2024 10.49

Energiselskabet OK har været på fangst hos konkurrenten Norlys Energi, og her har OK fundet sin nye markedsdirektør for energi-området i form af Christian Ruhe, som kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Norlys Energi.

Hos OK skal Christian Ruhe stå i spidsen for et øget fokus på området for el og energioptimering, oplyser selskabet i en meddelelse.

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkes at hente en profil som Christian (Ruhe, red.), som jo kommer med branche- og ledelsestung erfaring. Jeg er sikker på, at han vil styrke kompetencer og sammenhænge på tværs af de forskellige forretningsområder i OK, der relaterer sig til el og naturgas,” siger Michael Lamberth, som er CCO i OK.

Christian Ruhe, der er 54 år, får plads i OK’s øverste lederteam og kommer til at referere til Michael Lamberth. Hovedpersonen glæder sig til at blive en del af OK og give sig i kast med selskabets ambitiøse vækststrategi på området for energi til boligen og til virksomheder.

- OK står som et spændende sted i forhold til at skulle transformere sig fra den mere traditionelle energi til den grønne. OK er meget ambitiøs i forhold til den rejse, og det tiltaler mig. Jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Christian Ruhe.

Det forventes, at Christian Ruhe tiltræder i OK senest til sommer.

amp

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet