Norlys' økonomidirektør runder ti år i koncernen

KORT NYT21. SEP 2023 9.47

Søndag den 24. september 2023 har økonomidirektør Gert Vinther Jørgensen ti-års jubilæum i Norlys-koncernen. Gert Vinther Jørgensen blev i 2013 ansat i det daværende energiselskab SE efter en karriere i både danske og internationale industrielle virksomheder såsom Tajco og Nielsen & Nielsen. Det har været en nøgleopgave for Gert Vinther Jørgensen at opbygge og tilpasse organisationen i hans ti år i Norlys-koncernen, som blev til da SE fusionerede med Eniig og blev til Norlys, og en helt ny organisation skulle opbygges. 

- SE var vokset kraftigt med blandt andet opkøb af Stofa og landbaserede vindmøller. Min opgave var at bygge en koncernstruktur, som gjorde virksomheden klar til at være langt mere markeds- og kundeorienteret og samtidig sætte fokus på lønsomheden i forretningen, siger Gert Vinther Jørgensen i en meddelelse.

 

Foruden at være en del af direktionen i Norlys, sidder Gert Vinther Jørgensen også som Norlys’ bestyrelsesrepræsentant i de virksomheder, som Norlys har et delejerskab af. Han er bestyrelsesformandi selskaberne Eurowind Energy, Norlys Energy Trading, Automize og Greenlab.

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet