Hanstholm Havn

Hanstholm Havns mangeårige formand:
Martin Vestergaard færdig som direktør for Helsingør Havne

22. FEB 2024 21.03

Martin Vestergaard var formand for Hanstholm Havn i perioden mellem 2014 og 2021 med en kort afbrydelse på knap fire måneder i 2016. I Hanstholm forestod han en større havneudvidelse. Derefter blev Martin Vestergaard direktør i Helsingør Havne. Men det er slut nu, skriver Sjællandske Nyheder.

Sent fredag i sidste uge udsendte Helsingør Kommune en pressemeddelelse med denne ordlyd:

- Martin Vestergaard stopper efter fælles overenskomst som havnechef for Helsingør Havne efter to år i stillingen og har besluttet sig for at vende tilbage til bygge- og anlægsbranchen, som han har mere end 30 års erfaring med, lyder det i pressemeddelelsen fra kommunen.

Hovedpersonen selv havde også en kommentar.

- Jeg har været meget glad for min stilling som havnechef for Helsingør Havne. Havnene er en del af Helsingørs DNA og et særdeles spændende sted. De er jo byen og historien, og jeg er stolt af at have været en del af den, siger Martin Vestergaard i samme skrivelse.

Helsingør Havne består af Helsingør Havn, der er en kommunal selvstyrehavn med almindelig drift erhvervshavn, samt den kommunale lystbådehavn Helsingør Nordhavn.

Sagen om fratrædelsesaftalen har været drøftet af økonomi- og erhvervsudvalget og kommunalbestyrelsen i Helsingør som et lukket punkt.

jel

Tilmeld dig nyhedsbrevet