Finsk ordre til Vestas

KORT NYT17. MAR 2023 10.15

Vestas har modtaget en ordre på 50 MW fra Prime Capital AG' til en udvidelse af Lappfjärd projektet i Kristinestad i Finland, som blev afsluttet i fjerde kvartal sidste år, og i øjeblikket omfatter 31 møllerne af typen V162-6,2 MW. Det oplyser den danske vindmølleproducent i en meddelelse.

Med ordren skal Vestas levere yderligere otte stk V162-6,2 MW-møller til projektet. Parterne er desuden blevet enige om, at Vestas skal servicere møllerne på en 20 år langt serviceaftale af typen AOM 5000. Møllerne er planlagt til at blive leveret i tredje kvartal 2023, og idriftsættelsen er planlagt inden årets udgang. 

- Vi ser frem til udvide vores samarbejde med Vestas om dette projekt, som skal understøtte strømforsyningen til Prime Capitals ambitiøse grønne brintprojekt i Kristinestad. Ydermere vil Vestas og Prime Capital undersøge udviklingen af Lappfjärd-projektet som et udstillingsvindue for innovative nettjenester, der vil understøtte sikker drift af det finske elnet, siger Andreas Schmid, Head of Engineering hos Prime Capital AG.

amp

 

 

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet