Din Forsyning finder ny direktør
Helle Damm-Henrichsen bliver ny direktør i Din Forsyning.
Foto: Din Forsyning

Din Forsyning finder ny direktør

Et af Danmarks største multiforsyningsselskaber Din Forsyning med kunder i Esbjerg og Varde kommuner har fundet ny direktør.
2. FEB 2023 9.04

Direktørstolen hos Din Forsyning er ikke længere ledig. Christian Udby stoppede som direktør i forsyningsselskabet i slutningen af 2022 for at tage til Sønderborg Forsyning, og nu er der lavet en aftale med hans efterfølger.

Enigt ansættelsesudvalg har således peget på Helle Damm-Henrichsen som ny direktør. Hun er i dag direktør i Nærvarme Danmark. Hun er cand. merc. og har tidligere haft en række direktørposter i Trefor.

- Helle Damm-Henrichsen er et rigtigt stærkt kort, og vi er ikke i tvivl om, at vi står med den helt rigtige kandidat til at overtage direktørposten og lede Din Forsyning videre i rejsen fra dygtige til bæredygtige. Der sker meget nyt i Din Forsyning pt i kraft af de nye forretningsområder, vi bevæger os ind på, og her får vi brug for både Helles kommercielle erfaring og erfaring med ledelse af forandringer, siger Kurt Bjerrum, bestyrelsesformand i Din Forsyning.

 Den tiltrædende direktør ser frem til de nye udfordringer i Din Forsyning, hvor hun tiltræder senest 1. juni. 

- Som direktør for DIN Forsyning ser jeg frem til sammen med dygtige kollegaer, en stærk og visionær bestyrelse og strategiske partnere at fortsætte DIN Forsynings rejse ”fra dygtige til bæredygtige”. Det bliver en spændende rejse, hvor vi fortsat vil have fokus på en stabil drift samtidig med, at vi vil arbejde målrettet med den grønne omstilling, så vi leverer vores bidrag til et mere bæredygtigt samfund, udtaler Helle Damm-Henrichsen.

amp

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet