PtX-partnerskab udvider med seks medlemmer

Green Power Denmarks PtX-Partnerskab udvider med seks virksomheder, der leverer teknologi, rådgivning og anlæg til fremtidens grønne brændstoffer.
KORT NYT17. MAR 2023 11.10

DNV, GreenGo Energy, Plug Power, NCC, Niras og Siemens Smart Infrastructure bliver alle en del af Green Power Denmarks PtX-Partnerskab. Partnerskabet tæller dermed nu 46 partnere med  ambitioner inden for Power-to-X (PtX). De nye partnere er aktive inden for teknologiudvikling, produktion, konstruktion, sikkerhed, kvalificering og rådgivning inden for Power-to-X. Det oplyser Green Power Denmark i en meddelelse.

Der er annonceret store projekter i Danmark, som skal levere grøn brint og grønne PtX-brændstoffer til industrien og forskellige former for tung transport, der er vanskelige at elektrificere direkte. Senest har GreenGo Energy annonceret, at de vil bygge en kæmpe energipark i Ringkøbing-Skjern med en elektrolysekapacitet på op til to gigawatt.

- Det danske PtX-marked udvikler sig hastigt, og udvidelsen af partnerskabet med bl.a. rådgivere og entreprenører vidner om en gradvis modning af de projekter, der lige nu udgør pipelinen, siger Kristian Jensen, adm. direktør i Green Power Denmark.

amp

This article has been automatically translated from danish.
Hanstholm Havn
Sign up for the newsletter