Polytech har ny COO på plads
Claus Schou Nielsen er allerede begyndt hos Polytech.
Foto: Polytech

Polytech har ny COO på plads

Claus Schou Nielsen bliver ny Chief Operating Officer (COO) hos Polytech.
2. APR 2024 15.37

Vindmølleleverandørvirksomheden Polytech har fået ny mand i ledelsen. Således har virksomheden ansat Claus Schou Nielsen som ny COO. Han tiltrådte i virksomheden 1. april 2024. 

- Jeg er rigtig glad for at få Claus med i ledelsesteamet som COO. Han kommer med kæmpestor erfaring og viden om drift og produktion, og vi vil bringe hans indsigt og nye ideer i spil, så vi også i fremtiden er konkurrencedygtige og agile. Jeg sætter i særlig grad pris på, at Claus har fokus på at styrke samarbejdet med ledere og medarbejdere - det er helt centralt, hvis vi i endnu højere grad skal optimere vores processer til gavn for vores strategiske partnere, siger Polytechs CEO, Mads Kirkegaard i en pressemeddelelse.

Claus Schou Nielsen kommer fra en stilling som COO hos Primo Denmark, som fremstiller ekstruderede plastløsninger. Før det har han arbejdet hos Gram Commercial og Danfoss. Hos Polytech for han ansvar for Polytechs produktion i Danmark, Kina og Mexico samt for Procurement, Global Planning & Logistics og Production Engineering. Derudover får han sæde i koncernledelsen.

- Polytech indtager en helt særlig position på verdensmarkedet og over for sine strategiske partnere, som er de store vindmøllefabrikker, parkejerne og projektudviklerne. Polytechs produktionsprocesser er særdeles strømlinede, og jeg vil fortsætte udviklingen af vores driftskompetencer og digitaliseringsrejse globalt, siger Claus Schou Nielsen om sit nye job.

amp

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet