OK skal levere grøn strøm til Northside

KORT NYT26. MAJ 2023 12.22

En af Danmarks største festivaller NorthSide i Aarhus løber snart af stablen. Når det sker kommer strømmen for andet år i træk ikke fra diesel-drevne generatorer, men i stedet fra elnettet, hvor den er kompenseret med grønne certifikater. Festivallen har således indgået et samarbejde med energiselskabet OK, som sikrer at de grønne certifikater er i orden, oplyser OK i en meddelelse.

- I OK ønsker vi at tage medansvar for klimaet og bidrage aktivt til den grønne omstilling. Derfor er det helt naturligt for os at indgå et partnerskab med NorthSide, som har manifesteret sig som Danmarks mest bæredygtige festival. Vi er meget glade og stolte over at fortsætte vores gode energisamarbejde med NorthSide-festivalen, siger René Toldbod, der er HR- og Kommunikationsdirektør i OK.

NorthSide er også begejstrede for samarbejdet med OK, da det understøtter ambitionen om at være en bæredygtig festival.

- Omlægningen til grøn strøm er en milepæl for vores ambitioner for fremtidens festival. Ikke nok med at det nedbringer vores CO2-udledning betragteligt, så er det også med til at facilitere de næste skridt på rejsen. De transportable ladestandere fra OK har nemlig muliggjort, at vi også har kunne sætte gang i arbejdet med at transformere vores transport- og logistikløsninger til el-drevne versioner, som er én af de næste store ting, vi arbejder på, siger bæredygtighedsansvarlig Martin Thim fra NorthSide.

 

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet