Green Power Denmark får seks nye medlemmer

KORT NYT14. SEP 2023 9.55

I månederne op til sommerferien kunne Green Power Denmark udvide medlemsskaren med 12 nye medlemmer, og hen over sommeren er medlemstilgangen fortsat.

Her har virksomhederne Cadeler, Dyrlund Advice Aps., Nordic Wind Technology Aps, Modstrøm, Plesner Advokatpartnerselskab og Terma meldt sig under de grønne faner. Det oplyser Green Power Denmark i en meddelelse.

- Vi oplever en stor interesse for vores arbejde. Det er fedt at se den opbakning, der er til Green Power Denmark og den grønne omstilling. Vi repræsenterer alle aktører, som arbejder med den grønne omstilling og elektrificering i ind- og udland. Det afspejler de nye medlemmer, siger Jan Hylleberg, der er viceadm. direktør i Green Power Denmark.

Hos vindrederiet Cadeler glæder man siger over nu at være en del af den grønne erhvervsorganisation.

- Vi har brug for en hastig udbygning af grønne energiformer og den nødvendige energiinfrastruktur, som kan frigøre os fra den fossile industri. Vores medlemskab af Green Power Denmark skal sikre os, at vi som branche har et stærkt samarbejde og står forenet i kampen om at lægge det nødvendige politiske pres, siger Mikkel Gleerup, der er CEO hos Cadeler.

I alt har Green Power Denmark cirka 1.500 medlemmer og repræsenterer både energiindustrien, store og små ejere og opstillere af energiteknologi samt de selskaber, der driver det danske elnet og handler med energi.

amp

 

Hanstholm Havn
Tilmeld dig nyhedsbrevet