Esvagt henter ny CFO
Dennis Bjørn Krog-Meyer starter hos Esvagt 1. juni.
Foto: Esvagt

Esvagt henter ny CFO

Dennis Bjørn Krog-Meyer, som bliver ny CFO i Esvagt, er hentet hos Sun-Air.
23. MAJ 2023 11.19

Esbjerg-baserede Esvagt henter forstærkninger ind til ledelsen. Således tiltrælder Dennis Bjørn Krog-Meyer som ny CFO i virksomheden med ansvar for finans, it og B&I discipliner. Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

Dennis Bjørn Krog-Meyer afløser Sisse Mai på posten, han kommer med erfaring fra DanCopter og M-I SWACO. Senest har han været været CFO hos flyselskabet SUN-AIR, men nu ser han altså frem til nye udfordringer hos Esvagt.

- Jeg har fulgt Esvagts imponerende udvikling gennem mange år. Virksomheden er unik og har stærke værdier, ikke mindst på sikkerhedsområdet: Do it safely or not at all er et godt værdisæt og udtrykker en stærk kultur. Esvagt er veldrevet og ambitiøs og har udviklet sig til at være en helt central aktør indenfor den grønne omstilling som markedsleder på offshore vind. Det er på alle måder en tiltalende opgave for mig og en udfordring, jeg går til med stor respekt og ydmyghed, siger Dennis Bjørn Krog-Meyer.

Dennis Bjørn Krog-Meyer tiltrælder i sin nye stilling hos Esvagt d. 1. juni. Her skal han være med til at vende et resultat, der sidste år for første gang i flere år endte med underskud. Selskabet endte således med et underskud på minus 16 mio. kr., som dog hovedsageligt var forårsaget af engangsomkostninger til refinansiering af lån. Omsætningen steg derimod med 26 pct. til 1,4 mia. kr. 

amp

This article has been automatically translated from danish.
Hanstholm Havn
Sign up for the newsletter